Приветствую Вас Гость | RSS

Воскресенье, 05.05.2024, 16:45
Главная » 2012 » Октябрь » 6 » Заявление общественных организаций
08:41
Заявление общественных организаций

Заява Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України, громадського руху «Вільний простір», Демократичного альянсу про підтримку Меморандуму про співробітництво та підприємців ринків міста Одеси.

Після завершення Податкового майдану малий та середній бізнес України чітко усвідомив, що нагальною необхідністю та передумовою будь-яких позитивних зрушень у нашій країні є встановлення конституційного ладу. Знищення прав територіальних громад, планомірне розкрадання їх власності привели до масового зубожіння усіх верств населення України. Зокрема, це стосується ринків України. Комунальні ринки як власність територіальних громад замість потужного джерела для дохідної частини місцевих бюджетів стали корупційною інституційною пасткою як для працюючих на них підприємців, так і для громадян України в цілому. Через різноманітні корупційні схеми створені за кошти підприємців комунальні ринки було вкрадено, створені підприємцями робочі місця у значному обсязі знищено. Комунальні ринки так і не стали власністю територіальних громад. Більше того, як показують виграні нами судові справи, по цілій Україні створених у відповідності з чинним законодавством ринків практично немає. Ми маємо справу з фіктивним підприємництвом, що заганяє наші кошти в тінь. Фактично експлуатується земля територіальної громади, а не створюються робочі місця.
Місцеві бюджети втратили джерело доходу, а громадяни міст України опинились на межі соціального колапсу: мізерні соціальні програми, постійний ріст цін на продукти та товари першої необхідності.
Тому Асамблея ГО МСБУ повністю підтримує ініціативу підприємців одеських ринків щодо об’єднання наших дій в напрямку розбудови місцевого самоуправління та самоврядування в рамках Конституції України, висловлену в Меморандумі від 1 жовтня п. р.
Оголошуємо про готовність до спільних дій разом з підприємцями Одеси для досягнення цієї мети.
Ми вважаємо необхідним «ЗМІНИТИ ВСЕ» !!!
Висловлюємо свою повну солідарність з підприємцями Одеси, що перебувають сьогодні у палатковому містечку протесту у місті Одеса перед обласною адміністрацією.

Голова Асамблеї Лідія Кривенко
Координатор ГР «Вільний простір» Олександр Супрунюк
Голова Демальянсу Василь Гацько

 

Просмотров: 812 | Добавил: Сидоренко_Андрей | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]