Приветствую Вас Гость | RSS

Суббота, 18.05.2024, 23:10
Главная » 2012 » Октябрь » 4 » Проект вимог на спільну акцію від 6 жовтня 2012 року
09:49
Проект вимог на спільну акцію від 6 жовтня 2012 року

Вимоги криворізької громади

до виконавчої влади, як на місцевому рівні так і до вищих органів влади

 

   У даний час в зв’язку з виборами до парламенту України, всі кандидати, як мажоритарні самовисуванці, а також кандидати від партій, обвинувачуючи один одного у найтяжчих гріхах пруться до вищого законодавчого органу влади.

   За весь час управління державою, умисно створювалися колізії у законодавстві аби можна було безкарно розкрадати бюджетні кошти нашого народу. На даний час, завдяки «мудрому» керівництву державою, багато підприємств переданих «ефективному власнику» ліквідовано. На всіх рівнях влади процвітає корупція. Більшість можновладців та партійних бонзі дана ситуація влаштовує, так як можна безкарно розкрадати суспільне багатство виводячи його в офшори та створюючи потім Межигірья.

   Ліквідувавши свої підприємства, як важкої так і легкої промисловості наша держава стала залежна від імпорту, тим самим збагачуючи інші держави. У зв’язку із закриттям свого виробництва товарів народного вжитку наша держава до 20 відсотків населення зробила безробітними, що здешевило робочу силу, та надало можливість можновладцям маніпулювати чинним законодавством на користь олігархічним кланам.

   Створені, в першу чергу Податковим кодексом, умови примусили багатьох чесних виробників вийти в тінь, аби якось вижити. На даному тлі створилася система корупційних схем, яка повністю задовольняє потреби окремих членів українського суспільства. Дана система призводить до анархії і повного розвалу державності України. Силові органи вимушені захищати не правопорядок у державі, а можновладців, які один одного бояться і конкурують між собою. Громадянам, на утриманні яких знаходяться всі владні структури, доводиться, аби вижити, продавати за дешево свою працю і розум. Молодь тікає за кордон, так як тут у рідній державі вона зайва. Батьківщину любить весь народ, але саму державу ненавидить!

   За період незалежності України ані жодного робітника, доярку чи землероба не нагороджено найвищими державними нагородами.  Отже згас патріотизм, народ стає космополітом, тобто безхатченком. А все тому, що можновладці забули своє призначення – служити народу!

   Отже з огляду на викладене вимагаємо:

Не копирсатися у Конституції України як свиням у гної, а лишити її у тому вигляді в якому вона була створена у 1996 році.

Надати можливість громаді України відставки Президента, депутатів усіх рівнів, державних службовців на місцях шляхом референдуму, що проводиться повідомленням.

В країні повинен бути один особливий статус – громадянин України!

Припинення практики «добровільних пожертв» у освіті та медицині, які повинні стати дійсно безкоштовними.

Встановити державне медичне страхування учасників бойових дій та ліквідаторів Чорнобильскої катастрофи.

Виконувати у повному обсязі норми Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильскої катастрофи», «Про статус і соціальний захист дітей війни».

Скасування Закону України про засади мовної політики»

Безумовне виконання рішень судів стосовно соціального та пенсійного забезпечення дітей війни, учасників бойових дій, чорнобильців.

Розробку нового Податкового кодексу на базі концепції Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України, Спілки офіцерів України та Спілки ветеранів України(додаток 1)

Cкасування пенсійної реформи у тому вигляді в якому вона існує, стосовно обмеження пенсійного забезпечення. Тобто в обов’язковому порядку заробіток підприємців та інших громадян, для нарахування пенсій брати за вигідний для них період праці. Виконати повну перевірку діяльності та ліквідацію Пенсійного фонду України.

Забезпечення середньоєвропейської відсоткової ставки по кредитам та депозитам комерційних банків.

Передати міські ринки у комунальну власність, та припинити практику «добровільних пожертв» на будівництво та реконструкцію торгових місць, що припинить практику тіньової орендної плати торгівельних площ.

Негайне визволення та повна реабілітація політичних в’язнів.

Допомога по безробіттю та стипендії на рівні прожиткового рівня для працездатних осіб.

Повну люстрацію доходів та видатків державних службовців.

Зупинення відтоку молоді отримавшої освіту за державний кошт, за кордон. Тобто повне забезпечення вказаної молоді робочими місцями та житлом.

Виборність суддів, прокурорів населених пунктів, начальників УВС населених пунктів та реформування правоохоронних органів.

  

ВГОІ «Союз чорнобиль Україна»

Партія ветеранів Афганістану

Ліга підприємців Кривого Рогу

http://www.ligapkr.org/676-proekt-vimog-na-splnu-akcyu-vd-6-zhovtnya-2012-roku.html


Просмотров: 568 | Добавил: Сидоренко_Андрей | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]